Gezin en Kinderen

Vakantie bij Nederlandse eigenaren in Hongarije

Goedkope familie/gezins vakantie in VAKANTIEPARADIJS, bijzonder familievriendelijk vakantiepark en uniek in Hongarije

Hongarije is een typische "meer dan verwacht" bestemming, een Land met veel perspectief volle verrassingen!

Hongarije is trendy en vernieuwend!    

Wie op zoek is naar bijzondere ervaringen, zal het hier zeker vinden, omdat Hongarije o.a. brengt wellness en actief toerisme in perfecte harmonie met zijn hoge kwaliteit culturele facetten.

Vakantieparadijs.com is de gespecialiseerde EXPERT PARTNER Website van Villapark Vargesztes en is extra voordelig, u krijgt persoonlijke service en voordelen bij uw boeking via onze Website!

In het hart van het Hongarije Vértesgebergte bevindt zich een Familie Vakantieparadijs, uniek in Hongarije. Zij combineren de intieme sfeer van een royale gezinswoning met het comfort van een wellness hotel. In deze villa’s kunt u de warmte en ruimte van een zeer ruim vakantiehuis vinden. Kom het park eens bezoeken met Uw vrienden of familie. In Vakantiepark Resort HONGARIJE, Villapark Várgesztes kunt u 2 typen villa’s boeken welke het beste in uw behoefte voorzien.

Gedurende de ontwikkeling van de villa’s hebben zij er rekening mee gehouden dat iedereen behoefte heeft aan privacy. Tegelijkertijd bieden zij een ruime open keuken en woonkamer zodat iedereen gezamenlijk kan eten, relaxen of TV kijken.

Beide typen villa’s bieden een kindvriendelijke sfeer, zowel de Comfort Villa’s als Aqua Plus Villa's. Veiligheid en plezier zijn beiden erg belangrijk wanneer u met kinderen op vakantie gaat, in het villapark wordt met beide aspecten voortdurend rekening gehouden.

Vergeet het inpakken voor de kinderen, we hebben de meeste belangrijke zaken al voor u klaargezet; een babybad, een hoge kinderstoel, een potje en plastic bestek. Ook de trappen en stopcontacten zijn speciaal aangepast  voor bewoning met kinderen.

In het hoofdgebouw bevindt zich een kinderspeelplek,waar kleuterleidsters speciale aandacht aan uw kinderen geven gedurende het hoogseizoen en speciale weekenden. Deze ruimte is bedoeld voor kinderen ouder dan 3 jaar die geen luier meer nodig hebben. Laat uw kinderen over aan de zorg van het park en geniet  zelf van een heerlijk kopje koffie op het terras. Onze animators organiseren daarnaast verscheidene sportieve- en creatieve programma's voor kinderen van alle leeftijden waar ook het gehele gezin aan mee kan doen.

Voor de kinderen hebben zij een speciaal kindermenu in ons restaurant, terwijl er voor baby’s speciaal babyvoedsel aanwezig is. Wachten op het eten is overigens helemaal niet erg, kinderen kunnen in die tijd spelen in de speelhoek of een leuke kinderfilm bekijken. Ouders kunnen rustig eten terwijl de kinderen zich in de nabije omgeving prima vermaken.

Zij hebben een zwembad met glijbaan voor kleine kinderen bij het binnenbad en diverse bijzondere attracties in het grote bad. Gegarandeerd een avontuurlijke ervaring, een bron van plezier.

Buiten kunt u eveneens een kinderbad vinden, met een aparte bescherming tegen de zon. In de buurt bevindt zich tevens een groot speelveld, waar ieder kind wel iets te spelen vindt.

Familie vakantiepark HONGARIJE, Het optimale vakantiegevoel ! 

Hongarije is een prachtig land om vakantie te vieren: fantastische ongerepte natuur, de mensen zeer vriendelijk, een rijk cultureel leven, schitterende barokke steden als Boedapest, Pecs en zeer veel meer prachtige steden, spectaculaire landschappen, kruidige gerechten, krachtige wijnen en een heerlijk landklimaat dat in de lente en zomer niet onderdoet voor bijvoorbeeld Italië of Kroatië. En zijn betoverende muziek- en wijnfestivals en fantastische evenementen. Er is een lange traditie aan wellness mogelijkheden: denk aan de beroemde thermaalbaden. Hongarije heeft ook een van de mooiste vakantieparken; Villapark Vargesztes die uitermate geschikt is voor een prima vakantieverblijf met kinderen.Zeer geschikt voor families. Vrijstaande royale villa's.Veel activiteiten.Diverse zwembaden, binnen en buiten.Villa's met privé binnenzwembad en sauna.Ruime Villa's met grote tuinen.Verhuur van 2 tot maximaal 8 a 9 personen per villa, elk met 4 royale 2 personen slaapkamers, ruime woon en eetkamer, 2 badkamers, garage en grote tuin.

Hongarije is een vakantiebestemming gelegen in Midden Europa en het is een geliefde vakantiebestemming. Elk jaar trekken tienduizenden Nederlandse toeristen naar Hongarije voor een vakantie. Het vakantieseizoen in Hongarije loopt van eind april tot en met eind september. Voor deze periode worden ook de meeste zonvakanties geboekt naar Hongarije. Buiten deze periode is Hongarije ook nog steeds een geliefde vakantiebestemming voor een weekendje weg of een stedentrip naar Boedapest. 

Hongarije ligt in Midden Europa en grenst onder andere aan Tsjechie, Oostenrijk, Kroatie, Roemenie en Slovenie. Het land wordt doorkruist door de bekende rivier de Donau. De hoofdstad van Hongarije is Boedapest. Boedapest is een bijzonder mooie stad om te bezoeken tijdens een Hongarije vakantie en wordt vaak het Parijs van het oosten genoemd. In deze immens grote stad vindt men veel culturele en historische bezienswaardigheden. 

Speciale kortingen en voordelen via deze website VAKANTIEPARADIJS.COM  

Wanneer u via deze Website EXPERT Partner (één van de Parkeigenaren van Villapark Vargesztes) heeft geboekt kunnen wij u aansluitend persoonlijk via mail of telefonisch verder helpen met informatie en antwoorden op uw nog openstaande vragen!

Het Várgestes Villapark biedt voor elke leeftijdsklasse aangepast vermaak, zowel individueel als in groepsverband.
Voor gezinnen met kleine kinderen zijn er kindervriendelijke villa’s.

In het Zwemparadijs zijn kikkerbadjes met verwarmd water. Vleugeltjes, zwembanden en zwemluiers zijn bij de badmeester te leen of in de winkel te koop.
Op de speelplaats, naast het openluchtzwembad, staan schommels, schommels speciaal voor baby’s, een schommelplank, speelgoed, een klimrek, zandbak, Afrika-dorp.Dit is vaak ook de plek voor animatie.

In het restaurant zijn speciale kinderen- en babymenu’s, of u nu half-pension of á la carte te gast bent.
Zo nodig is er een kinderstoel en kinderen kunnen op de speelplaats op de galerij spelen terwijl uw bestelling klaargemaakt wordt.

Animatie Sport en spel
met foto's ( zie hieronder)

Streetball


Zelfstandig,
zonder toezicht, van lente tot herfst

Als je genoeg hebt gehad van alle rust en zonnebaden hebben wij ook verschillende sportvelden waar u als gast zelf ook wedstrijden  kunt organiseren met familie en/of vrienden die u op het park hebt leren kennen.

Daarna kunt u  weer andere activiteiten  kiezen, o.a. sauna, massage, solarium of heerlijk plonsen in het subtropisch zwemparadijs of het buitenbad met glijbanen.Clown showAf en toe (meestal in bijzondere weekenden)

Bijzondere weekenden of in de zomermaanden, komt Dudó  de clown naar Villapark Várgesztes om ballons te vouwen, samen te zingen en nog andere activiteiten.Waterglijbaan avonturen

Zomers, met toezicht

De waterglijbanen zijn favoriet bij de kinderen. Wanneer deze in gebruik zijn is er altijd toezicht.

 

 

Frisbee

Af en toe of zelf te organiseren

Misschien denkt u frisbee is een sport voor het  strand, maar het is ook heel leuk om dit spel te spelen bij ons op de grasvelden. Vaardigheid, snelheid en teamwork is nodig voor een gezellig spel.

Crea-Doe-Hoek

Zomers en in  lange weekenden,

in de binnen speeltuin

Wanneer het  regent is het tijd voor een creatieve workshop. Onze animators  hebben veel kennis van knutselactiviteiten. Het  resultaat kan mooi thuis opgehangen worden als herinnering aan een fijne vakantie.

Nachtwandeling in het bos

Zomers, met toezicht

Voor avontuur liefhebbers: ontdek het eindeloze bos van het Vértes gebergte en maak een goede kans allerlei soorten dieren in hun eigen omgeving te kunnen spotten.

Bij avonden zijn er ook wandelingen, deze zijn onder begeleiding.  Iedereen krijgt ook een zaklamp mee.

Waterpolo kampioenschap

Zomers, met toezicht

Welk waterpolo team is onverslaanbaar. Misschien deze zomer uw team. Maak een sterk team met de begeleiding van onze animators.

Estafette
 Zomers, met toezicht

Iedereen die een beetje sportief is wordt uitgedaagd om mee te doen. Aan het begin van de competitie nog onbekenden, maar na afloop is iedereen  goede vrienden geworden voor de rest van de vakantie.

Floorball
Zomers en lange weekenden, met toezicht en begeleiding

De sportbegeleider zal je coachen    en zorgen voor sportieve confrontaties, er zijn alleen maar winnaars.

Voetbal competitie
Zomers en lange weekenden,  met toezicht en begeleiding

De meest populaire sport wordt niet vergeten. Elke wedstrijd is onder toezicht van een bevoegde scheidsrechter. Er wordt gespeeld  op het zandveld of op het gras voetbalveld.

Badminton / Volleybal
Zomers en lange weekenden, met toezicht en begeleiding

Een zand volleybalveld net als op het strand. Sportief ontspannen met een gezonde rivaliteit. Daarna natuurlijk voor verkoeling naar de zwembaden of anders ontspannen in de sauna of het spagebeuren op het park.

Tafeltennis
Het hele jaar door in het midden centrum van het park

Tafeltennis en pool biljarten kun je spelen tussen vier muren, of tafeltennis ook in de buitenlucht. Wie wordt de kampioen van Vargesztes Resort?

.Boogschieten
Zomers en lange weekenden,  onder toezicht

Bent u  een nakomeling van Robin Hood , doet u gewoon mee voor de lol of wilt u uw krachten meten met de concurrentie. De professionele apparatuur is geschikt voor jong en oud.  Iedereen is welkom.

Zwembad avonturen
In de zomer, met toezicht van animators

Afhankelijk van het weer  kan het buitenzwembad of anders het overdekte Spagebeuren gebruikt worden voor deelnemers aan diverse spelactiviteiten  die gedaan worden in het water.

Kinderdisco
Meerdere keren per jaar (zomers en lange weekenden) onder toezicht

De avond entertainment is voor kinderen te vinden in de kinderdisco. De plek waar de animatoren bijdragen aan een gezellige goede sfeer.

Bezoek aan boerderij, en paardrijden
Zelf te boeken

In de buurt (ongeveer 4 km), in Vertessomló is een boerderij te bezoeken. Daar kunnen van dichtbij paarden, pony's, honden, konijnen, fretten, varkens en uilen of slangen bekeken worden.

.

 

Paard en wagen
Zelf te boeken

Een onvergetelijke ervaring, het rijden met oom Micha in een open boerenkar. Er kan op verzoek een programma worden gemaakt bij de receptie. In de winter kan een slee gehuurd worden voor de kinderen.Kampvuur voor de jeugd                                                                                         

  

Animatie ( in juli en augustus)

Er is een uitgebreid animatieprogramma voor alle leeftijden
Enkele voorbeelden: voetbalwedstrijden e.a. sporten, tafeltennistoernooi, waterpolo, aqua fitness, div.workshops, spelletjes, folkloristische avonden, muziekavonden, kampvuur, excursie naar Boedapest e.a.

Animatie 1

Animatie
Voor de leeftijdsgroep van 0 tot 8 jaar is er een fantastisch Speelhuis, waar de kleintjes in een fleurige omgeving onder toezicht van een gediplomeerde kracht sportief en creatief beziggehouden worden, terwijl de ouders zorgeloos in het Zwemparadijs verpozen.

Animatie 2

Voor de leeftijdsgroep van 8 tot 15 jaar is het grootste deel van ons animatieprogramma afgestemd.
Voorbeelden hiervan zijn indoor klimmen, Floorball, behendigheidscompetities, tours.

Animatie 3

De jeugd ouder dan 15 kan zich bij de georganiseerde animatie aansluiten. Deze wordt bekend gemaakt via informatieborden en folders. Zij kunnen ook zelf wedstrijden organiseren, zoals bowling, darts, biljart, volleybal en voetbal en watersportspel.

In het hoogseizoen zijn er over het algemeen veel Nederlandse en Belgische gezinnen, verder Duitse, Zwitserse en Scandinavische gezinnen aanwezig, er is altijd een gezellige sfeer op het park en alle leeftijden vinden hun eigen leeftijd genoten steeds weer voor allerlei ontspanning en spel!

        

Indoor-Speelparadijs-Kinderdoolhof-

jatszohaz

   

Children's Playhouse   click!   Fixed opening times and always under surveillance!

In het hoofdgebouw kunt u een goede kinderspeelplek met een kinderdoolhof vinden waar kleuterleidsters op uw kind letten. Zij zorgen in het hoogseizoen en gedurende onze speciale weekenden voor een heerlijke en onbezorgde tijd voor uw kinderen en dus ook voor u. Deze speelplek is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder, die geen luier meer gebruiken. U kunt  uw kinderen met een gerust hart bij ons achterlaten en een lekkere kop koffie drinken op ons terras. Daarnaast verzorgen onze animatoren diverse sport- en recreatie programma's, voor zowel kinderen als hele families.

Openingstijden
Vrijdag14:00 - 19:00
Zaterdag en Zondag09:00 - 12:00 en 12:00 - 18:00

 

Er zijn fietsen te huur, dames- en herenfietsen en kinderfietsen in drie maten.
Een fietstocht omhoog naar de romantische burcht van Várgesztes, of ook langere fietstochten in de buurt zijn voor de hele familie een ware belevenis.

4 km van het park in Vértessomló, is het mogelijk een boerderij met dieren te bezoeken.
Kinderen kunnen hier zien hoe het dagelijks leven in een dorp functioneert. Er zijn paarden, pony’s, honden, konijnen, uilen, varkens, slangen.

Paardrijden en het rijden in een paard-en-wagen met ome Mischka zijn bij de receptie te regelen.
’s Winters zijn er sleetjes te huur en arre slede.

Animatie: uitsluitend in het hoogseizoen (juli, augustus) en op Oudejaarsavond.
Speelhuis: weekends, in het hoogseizoen (juli, augustus) en op Oudejaarsavond.

Sportfaciliteiten

sportolas

Binnen het Vakantie Villapark Várgesztes

 • Beachvoetbal
 • Grazige voetbalveld
 • Beachvolleybal
 • Nordicwalking
 • Cardio fitness
 • Buiten en binnen kunt u tafeltennis spelen
 • Af en toe: Geocatching, laser strijd, rotsklimmen

Vlakbij Villapark Várgesztes

 • Vissen
  Jagen
  • Gesztes vismeer:
   U kunt uw ticket in de winkel of aan de receptie kopen
  • Somlóhegy vismeer
   Vissen in het meer
   GPS: 47° 29' 44'', 18°  22' 41''
   Openingstijden: 7.00-19.00
   Nachttickets vanaf 3 personen. Toilet, buffet, camping, BBQ, paraplu's, kleine viswinkel, alles  is daar bij de hand.
   Contact: 36 20/263-0321
 • Vraag bij de receptie naar de contactgegevens van de plaatselijke jagersclub en verken de schitterende heuvels van de Vértes
 • Golf- en avonturenpark in Tata
  Als onze gast krijgt u 10% korting bij het golf spelen en bij de toegang tot het avonturenpark. Dit park bevindt zich op ongeveer 25 minuten met de auto vanaf  Villapark Vargesztes
 • Aréna Sportcentrum Tata
  Als Villapark Vargesztes gast krijgt u 10% korting op alle mogelijkheden binnen het Arena sportcentrum in Tata,
  zoals:
  • Conditie-en fitness ruimte
  • aerobic, pilates, chi-kung, callanetics, danslessen
  • solarium, infrarood sauna, massage
  • Adres:

Tata, Új út 3. III. emelet.
Tel: 06-34-381-051
E-mail: arenafitness@t-online.hu

Impressies subtropische zwemparadijs (300m2) met Sauna

                          

Het Villa Park Várgesztes heeft in het hoogseizoen en speciale lange weekeinden animators in dienst die hun best doen om alle activiteiten goed aan te sturen en te begeleiden. De  animatieprogramma’s worden in het park op borden aangegeven, zodat duidelijk is waar, wanneer en hoe laat de evenementen exact plaats vinden. Tevens krijgt u  bij aankomst op het park het programma bij het verstrekken van uw huissleutel aangeboden.

U kunt hier direct een Offerte of Reservering aanvragen

Kadobon Villapark Vargesztes

Verras uw geliefde, familie of vrienden eens met een voucher van Vakantie Villapark Várgesztes en u kunt er zeker van zijn dat ze van een verblijf op ons park zullen genieten!