Groepen en evenementen

De laatste jaren heeft Villapark Várgesztes zich ontwikkeld tot een geliefd oord voor vakantie, ontspanning en evenementen.
In 2008 ontvingen we 200 bedrijven, zowel grote als kleine, die alle in ons park de ideale setting vonden voor hun opleidingen, ontmoetingen met klanten, familie- en sportdagen.
Hun tevredenheid blijkt uit het feit dat ze terugkomen, elk jaar opnieuw.

Wij denken dat zij voor ons kozen om reden van:

 • Prijs/kwaliteitsverhouding
  Uit enquêtes is gebleken dat de prijs/kwaliteitsverhouding, een belangrijk punt in deze tijd van bezuinigingen, uitstekend is.
 • Ligging
 • Zeer centraal in Hongarije in het noorden van midden Hongarije en gunstig gelegen in het 3 landen punt, Hongarije, Oostenrijk en Slowakije
  Slechts 70 km van Boedapest, 140 km van Bratislava en 185 km van Wenen verwijderd.
 • Capaciteit
  Het Resort kan 1000 gasten tegelijk huisvesten, hetgeen op dit niveau verder slechts in één of twee hotels in Hongarije mogelijk is.
 • Zwemparadijs
  In het multifunctioneel midden centrum van het resort, dat tevens als congrescentrum dient, is een subtropisch zwemparadijs van 300 m2, met jacuzzi, sauna met lichttherapie, verder bowling banen, biljart, game hall, fitnessruimte, pub, restaurant, kinderopvang, groot kinderspeelhuis etc.
 • Congreszaal
  Op de tweede verdieping bevindt zich de congreszaal van 300 m2, op te delen in vier kleinere secties, met de modernste technische uitrusting.
 • Restaurant
  Het restaurant op de begane grond, met een uitgebreide menukaart van plaatselijke tot mediterrane specialiteiten, biedt plaats aan 300  gasten binnen en nog eens 100 op het terras.
 • Verder
  Buitenzwembaden, sportvelden, bossen rondom en schitterende omgeving.


Kortom, een uitstekende plek voor bedrijven en voor feesten en partijen in de persoonlijke sfeer.
Voor evenementen in de buitenlucht heeft het Resort een grote party-tent met een capaciteit van 1000 man beschikbaar.
Perfecte plaats voor vergaderarrangementen voor bedrijven en instellingen en voor familie feesten, tentoonstellingen, beurzen, bruiloften en veel meer, we hopen dat het Resort u als gast mogen verwelkomen! Indien u nog vragen heeft aarzel niet om contact met ons op te nemen!

CONTACT !

Teambuilding, bedrijfsuitjes, avontuurlijke uitjes, sportieve uitjes,  ballonvaren, bedrijfstrainingen, golfarrangementen, incentives, familiefeesten, bruiloften, enz..

 

Vrijblijvende offerte neem Contact met ons op

.

Kadobon

villaparklogo2

Verras uw geliefde, familie of vrienden eens met een voucher van Vakantie Villapark Várgesztes en u kunt er zeker van zijn dat ze van een verblijf in Villapark Vargesztes zullen genieten!