Restaurant

                                            

      Restaurant  

etterem2

Gonczi Gabor Smile Rock Band.

De jaarwisseling zal fantastisch muzikaal worden begeleid door de Gönczi  Gabor Smile Rock band.

Het zal een fantastische jaarwisseling worden met de Gönczi Gabor Smile Rock. U zult aangenaam ontspannen  met onvergetelijk entertainment. U, uw familie en vrienden zullen in Villapark Vargesztes Park van een fantastische jaarwisseling genieten. En het nieuwe jaar zal op een geweldige manier starten. 

New Year's Eve is ons programma, we bieden u op dit galadiner op oudejaarsavond een heerlijk menu aan met onbeperkt drankjes! 

Het galadiner is  vol met heerlijke gerechten,  samengesteld  door de restaurant manager Renato Schlapak  en chefkok Pothornik Adam. Zij garanderen u een heerlijk diner.

Parkrestaurant

Iedereen is welkom in het gezellige parkrestaurant, ook als u geen villa bij ons heeft gehuurd. Laat u eens culinair verwennen in het prima Villapark Várgesztes Restaurant.

Het restaurant bevindt zich in het hoofdgebouw, waar u zowel van heerlijk eten als van een drankje kunt genieten, biedt ruimte aan 330 mensen, terwijl er op het terras ook nog eens 150 plaatsen zijn. Daarnaast kunnen we u helpen met de organisatie van uw familiefeestje of zakelijke bijeenkomst.U bent van harte welkom!

Het dagelijkse menu is gebaseerd op een mediterrane en internationale keuken terwijl we natuurlijk ook diverse Hongaarse specialiteiten serveren.

Voor de kinderen hebben zij een speciaal kindermenu in ons restaurant, terwijl er voor baby’s speciaal babyvoedsel aanwezig is. Wachten op het eten is overigens helemaal niet erg, kinderen kunnen in die tijd spelen in de speelhoek of een leuke kinderfilm bekijken. Ouders kunnen rustig eten terwijl de kinderen zich in de nabije omgeving prima kunnen vermaken.

Het restaurant denkt ook aan onze gasten met een speciaal dieet. Vegetariërs of mensen met een bepaalde voedselallergie zijn ook van harte welkom en kunnen we daar rekening mee houden.

Heeft u behoefte aan een verfrissing bij het buitenzwembad? Welkom in Porto Pizzeria en haar gezellige bar. Grillfeesten, BBQ's en cocktailfeestjes zullen met een grote verscheidenheid aan hapjes uw zwemplezier compleet maken.

Laat de zon uw verwennen maar vergeet  uw zonnecrème niet mee te nemen en zoek verkoeling met een lekker ijsje!

Combineer uw accommodatie met de soort catering die het meest bij uw wensen aansluit. U kunt kiezen uit alleen ontbijt, half- en volpension en in het hoogseizoen ook All-inclusive.

Opening hours
Zondag - Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag - Zaterdag08:00 - 22:00
Ontbijt08:00 - 10:00
Lunch12:00 - 14:00
Diner18:00 - 21:00

Gastronomie in eigen Park Restaurant

Horeca in Parkrestaurant ( open het hele jaar)
Café ( open van lente tot herfst)
Fast food restaurant ( open van lente tot herfst) o.a. met pizza's, cocktails, grill, goulash e.a.
Disco / nachtclub ( open in juli en augustus)

Op de begane grond van het Midden centrum bevindt zich het Parkrestaurant, met een capaciteit van 300 personen, waar men keuze heeft uit een uitgebreid menu van lokale specialiteiten tot de mediterrane keuken. Ook een kindermenu ontbreekt niet.
Bij het buitenzwembad biedt het Porto café met snackbar een uitgebreide keus aan drankjes en tevens de mogelijkheid tot het houden van grill- goulash of cocktail party's.

Half pension en All-inclusive, via vooruit boeking, speciale prijs!

Het parkrestaurant bevindt zich in het multifunctionele midden centrum en heeft een capaciteit van 300 personen.

Het uitgebreide menu bestaat uit lokale specialiteiten tot de mediterrane keuken.
Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu.

Bij het buitenzwembad biedt het Porto café met snackbar een uitgebreide keus aan drankjes en tevens de mogelijkheid tot het houden van grill- goulash of cocktail party's

Ontbijt-Lunch-Diner-Halfpension en All-Inclusive

NB! Deze gunstige Restaurant prijslijst geldt bij vooruit boeking, via deze Website!

Werkelijk uniek!  Zeer GOEDKOPE Catering!
Wat ouders(of 2 volwassene per villa) geboekt hebben aan Catering:Half pension of All-Inclusive is voor uw kinderen GRATIS!
Zeer GOEDKOPE Catering door TOP aanbieding voor gezinnen, Uw kinderen zijn volledig gratis voor de huur maar ook voor de prima catering in eigen Park Restaurant.
UNIEK via deze Webste!

ZEER TIJDELIJK EXTRA korting, als u NU BOEKT 15% vroeg boeking op alle Restaurantopties

Maaltijden gasztromomia_02Parkrestaurant Speciale Restaurant prijzen in Euro's, per persoon per dag en via Vakantieparadijs.com vooruit geboekt
TIJDELIJK EXTRA, NU GEBOEKT 15% vroeg boeking voor  HALFPENSION en ALL-INCLUSIVE
Volwassenen
v.a.18 jaar
Kinderen van 12-17.99Kinderen van 0-12
v.a. 2 volwassenen zijn 4 kinderen tot 14.99  jaar GRATIS
Halfpension
(Ontbijt+Diner)

All-Inclusive
Zie link voor beschrijving30.-57.-20.-


39.-GRATIS


GRATIS
EXTRA NU bij vooruit boeking (nog tijdelijk)
Extra 
-/-15%

All-inclusive” houdt in

 Ontbijt en Diner in buffetvorm

 Lunch: 3 gangen menu (soep, keuze uit 3 gerechten en een dessert)

Dranken: tussen 10.00 en 22.00 uur plaatselijke drankjes (diverse soorten bier en wijn), frisdranken, water, koffie en thee) hetzelfde is te verkrijgen bij de  zwembadbar (Porto)

Als dessert wordt er vaak ijs geserveerd

Direct naar reserveren of een offerte aanvragen.

Impressies gastronomie